Zorgkenner Jeroen

jun 30, 2023 | Uncategorized

Met jarenlang ervaring in de zorgsector, heeft Jeroen 4,5 jaar geleden de overstap gemaakt naar Zorgkenners. Als senior adviseur werkt Jeroen dagelijks aan zorgoplossingen die niet alleen werkprocessen, maar ook het werkplezier van mensen verbeteren. Dat maakt dat hij vanaf het startpunt al betrokken is en de organisatie door en door kent.

Verandertrajecten die veel mensen raken
We zijn een relatief kleine organisatie en daardoor zijn we écht met elkaar verbonden. We kennen elkaar goed en kennen elkaars expertise. Daarnaast bezitten we veel kennis en ervaring. Daardoor krijgen we echt mooie opdrachten en spelen we een sleutelrol in grote projecten. De verandertrajecten waar we aan werken raken veel mensen en daardoor maken we écht impact. 

De zorg écht beter maken
Het belang van de zorg en de patiënt staat centraal. Het werk dat we doen, raakt veel verschillende soorten mensen. Bij Zorgkenners werken alleen maar gedreven mensen die de zorg écht beter willen maken. We willen dingen doen die echt een verschil maken voor de patiënt, maar ook voor de zorgprofessionals.

 

Elkaar versterken
Zorgkenners is geen gelaagde organisatie, dat maakt ons onderling gelijkwaardig. De opdrachten doen we vaak in duo’s en daardoor werken we veel samen. Maar als we een keer niet samenwerken en je hebt wel behoefte aan sparring, dan is die ruimte er altijd. We weten namelijk wat we aan elkaar hebben. Zo kunnen we elkaar echt versterken als we zaken gezamenlijk oppakken, waar we uiteindelijk samen weer van kunnen genieten.

Meerwaarde als gelijkwaardige partner
Binnen ons werk is het echt belangrijk om kennis te hebben van projecten die plaatsvinden in de zorg. Je moet weten hoe een ziekenhuis in elkaar zit en wat werkt. Onze meerwaarde is dat wij projecten aanpakken als gelijkwaardige partner van de opdrachtgever. We zeggen niet als externe partij wat ze moeten doen, maar gaan de samenwerking aan. We vinden het belangrijk om écht onderdeel te worden van het klantteam waar we voor werken.

“Als ik zie dat onze oplossing het werkplezier van mensen verbetert, dan is mijn missie geslaagd”

 

Afwisselend werk
Grote projecten zoals het implementatieproject van het elektronisch patiëntendossier zorgen voor veel afwisseling. Naast proceskennis heb ik ook technische kennis. Dat betekent dat ik over verschillende onderwerpen kan meepraten en meedenken. Het omzetten van technische data van oude naar nieuwe systemen is heel anders dan dat ik met een dokter aan tafel zit om spreekuren goed vast te leggen. 

Van opleidingen tot interne kennissessies
We hebben de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Eens per maand hebben we een kantoormiddag. Tijdens deze middag zitten we samen op een vaste locatie. Ook zie je dan collega’s die je minder vaak ziet omdat zij bijvoorbeeld op een ander project zitten. Door de kennissessies die we houden op deze dag, delen we veel kennis met elkaar. En daardoor leren we ontzettend veel van elkaar.

 

 

Coach voor werk-privébalans 
Bij Zorgkenners hebben we een coach aan boord. Hier hebben we periodiek – los van de inhoud – een gesprek mee om te kijken of je werk in balans is met je privéleven. Hier bespreken we onder andere zaken als hoe je omgaat met druk, weerstand en communicatie met opdrachtgevers, soft skills en time management. Het is ontzettend fijn dat er naast de inhoud ook écht stil wordt gestaan bij dit soort zaken. 

Nieuwsgierig geworden?
Als je de behoefte voelt om betekenisvol te zijn, impact te kunnen maken in de zorg, in een mooi team te werken en leuke opdrachten te doen, sluit je dan aan bij Zorgkenners. Want hier zit je goed!