Werken bij ons

Word jij ook een Zorgkenner?

Wie zijn wij?

Zorgkenners is een ambitieus adviesbureau dat zich richt op de gezondheidszorg. Wij werken vanuit de passie om met procesoptimalisatie en IT de zorg te verbeteren en met de wil om vanuit maatschappelijke relevantie meerwaarde te leveren in de zorg.

Onze mensen zijn vakmensen, die allen op hun eigen manier een diepgaande kennis hebben van de zorg. Kennis en inhoud is namelijk wat ons drijft. En dan met name het overbrengen daarvan aan anderen. Zodat mensen in de zorg kunnen floreren en impactvolle veranderingen kunnen realiseren. Daarbij luisteren we aandachtig naar onze klanten om hun behoeften te begrijpen en passende oplossingen te bieden. We zijn continu in beweging, verdiepen ons in innovaties en vertalen deze naar nieuwe producten en diensten.

Wat doen we?

Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende opdrachten in de gezondheidszorg. Wij realiseren met onze klanten impactvolle veranderingen, onder meer op gebied van:

 • EPD’s en aanverwante systemen: het vernieuwen en verbeteren van het zorgproces door implementaties, upgrades en optimalisatie van de informatievoorziening;
 • Zinnige zorg: procesoptimalisatie, innovatie in de keten door verplaatsen van ziekenhuis zorg, thuismonitoring of innovaties in de eerstelijnszorg;
 • Informatie uitwisseling: VIPP-trajecten, zorgportalen en PGO’s
 • Data- en waardegedreven zorg
 • Privacy en security

Hoe doen we dit?

‘Met zorg’, dat zijn de woorden waar we voor staan. Twee woorden die spreken voor ons doorzettingsvermogen en onze nauwkeurigheid in de complexe projecten die we doen. Twee woorden die ook staan voor de intensieve samenwerking met de zorgprofessionals bij de uitvoering van de projecten.

Onze essentie is dat we in de zorg relevante dingen doen, projectmatig, gedreven, samen met onze klanten en met elkaar. En altijd op basis van inhoudelijke kennis van de sector en het onderwerp. We nemen klanten altijd mee. Mee op reis naar de top, met de intentie dat zij daar blijven als wij weer weg zijn. Hierbij zijn we zowel de denkers als de doeners. Als denkers komen we met een vernieuwende aanpak en oplossingen. We kennen meestal geen standaard opdrachten en dus ook geen standaard oplossingen. Dat vraagt om creativiteit en moed. En tegelijkertijd zijn we ook doeners. We staan altijd klaar voor de klant en helpen de klus geregeld te krijgen, ongeacht hoe ver we hierin moeten gaan. We realiseren ons dat we in onze loyaliteit naar de klant (heel) ver gaan.

Wat zoeken we?

Wij zoeken op korte termijn adviseurs en senior adviseurs die passen bij wat wij in de kern zijn:

 1. Met loyaliteit unieke dingen doen voor de patiënt: loyaal naar elkaar en naar onze projecten en klanten, gedreven en snel schakelen, de opdracht is pas klaar als deze toegevoegde waarde voor maatschappij en patiënt heeft.
 2. Werken op basis van gelijkwaardigheid: samen maakt groot. We zien ook zorgprofessionals als onze collega’s. Complexe vraagstukken vliegen we als team aan.
 3. Het beste in elkaar boven halen: open en eerlijke communicatie, positieve collegiale coaching, leren van elkaar, wat je aandacht geeft dat groeit namelijk.
 4. Met trots kunnen genieten van gemeenschappelijk resultaat: voor elkaar door het vuur, lol en plezier, een gezonde balans van hard werken en hard ontspannen.

Als (senior) adviseur houd je je bezig met onder meer de volgende werkzaamheden:

 • Het ontwerpen en begeleiden van complexe veranderingsprocessen, procesoptimalisaties en implementatie-projecten in de zorg;
 • Het helpen van klanten met de nieuwste innovaties en (al dan niet verplichte) ontwikkelingen op de markt;
 • Je bent gesprekspartner voor zorgprofessionals, het hoger management en Raad van Bestuur van organisaties;
 • Het zelfstandig opbouwen en/of onderhouden van klantrelaties en een eigen netwerk;
 • Het begeleiden van collega’s of medewerkers van de klant om samen impactvolle veranderingen te realiseren;
 • Het op originele en eigentijdse wijze uitdragen van de bereikte resultaten via presentaties, publicaties en social media.

Herken jij jezelf in bovenstaande en heb je minimaal enkele jaren relevante ervaring in de zorg, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. In een uitdagende omgeving en in een dynamisch team van collega’s met verschillende achtergronden zorgen wij dat je optimaal leert en groeit door training-on-the job, externe trainingen en het geven van verantwoordelijkheid. Wil jij impactvolle veranderingen realiseren in de zorg? Neem dan contact met ons op en stuur je brief en CV in.