Werken bij ons

Word jij ook een Zorgkenner?

Zorgkenners ontzorgt, het belangrijkste motto binnen ons adviesbureau. Wij werken vanuit de passie om met de inzet van IT en techniek de zorg te verbeteren. En doen dat vooral op een pragmatische manier en met inhoudelijke kennis van de zorg. Onze klanten zitten namelijk niet te wachten op algemeen advies, maar willen resultaat. En wij ook! Dus samen met onze klanten zetten wij ons met veel enthousiasme in om iedere keer weer een optimaal en duurzaam resultaat te bereiken.

100% focus op de zorgsector

De zorg is volop in ontwikkeling en dat moet zo blijven, want zorg moet altijd beter. Wij werken met dat in het achterhoofd aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten, uitsluitend binnen de gezondheidszorg. Dagelijks begeleiden wij zorginstellingen of overheidsorganen in de zorgsector bij het optimaliseren en innoveren van de zorg door bijvoorbeeld de invoering of optimalisatie van de informatievoorziening (EPD/ECD/PACS etc), de optimalisatie van zorgprocessen (efficiency verbeteringen, kwaliteitsmanagement o.b.v. JCI/NIAZ, betere gegevensuitwisseling in de keten, de introductie van ziekenhuis verplaatste zorg) en informatiebeveiliging. De vraagstukken die wij voor klanten mogen aanpakken zijn uitdagend, divers en vragen soms het uiterste. Maar dat doen we met alle plezier!

Professioneel en inhoudelijk sterk

Natuurlijk staat professionaliteit op nummer 1 binnen onze bedrijfscultuur. Daarbij hoort het voortdurend verbeteren van (elkaars) kennis en vaardigheden. Onze medewerkers zijn adviseurs met een stevig (project)management- en advies-profiel en zijn bijvoorbeeld gekwalificeerd als Prince2, Register EDP-auditor (RE) en Certified Information Systems Security Professional (CISSP). Wij hebben een jarenlange ervaring met IT en medische technologie in de zorg en hebben gewerkt voor  diverse grote zorginstellingen. Omdat we werken vanuit inhoud en een hands-on mentaliteit hebben, kennen wij de zorgprocessen en de inhoudelijke ontwikkelingen in de sector. Echte zorgkenners! En we helpen je graag er eentje te worden!

Zelfstandigheid en ontwikkeling

Wij hebben gemerkt dat mensen veel plezier hebben in het vakinhoudelijk ontwikkelen. Daarom bieden we veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen ideeën. Heb je een goed idee, ga er vooral aan werken! Nieuwsgierigheid wordt bij ons zeker gewaardeerd! En natuurlijk kun je hierbij alle kennis en ervaring gebruiken die jouw directe collega’s hebben. Daarnaast ben je middels benodigde opleidingen of cursussen in de gelegenheid om je kennis en kunde te vergroten. Op die manier groei je in jouw functie en bepaal je jouw eigen talent.

Tijd voor werk, tijd voor ontspanning

Een goede balans tussen werk en privéleven vinden wij erg belangrijk. Er wordt bij ons hard gewerkt, want onze klanten en uitdagende opdrachten vragen daar vaak om. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan: ontspannen doen we tijdens team-uitjes, borrels of gewoon op de kantoordagen. Daarnaast zijn flexibele werktijden en thuiswerken goed mogelijk. En een keer vroeg weg of later beginnen is natuurlijk ook geen probleem.

Kortom…

Werken bij Zorgkenners betekent werken met gepassioneerde en ervaren adviseurs. Je werkt aan uitdagende opdrachten en complexe vraagstukken van digitale transformatie en ziekenhuis verplaatste zorg tot de implementatie van ICT-systemen (EPD, ECD etc.) bij aansprekende klanten in de zorg. We bieden een open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV in via ons contactformulier.
Hebben we op dit moment geen passende vacature (zie hieronder), stuur dan een open sollicitatie.

 

Huidige vacatures