Webinar Chipsoft HiX 6.3 standaard content – de impact op uw (zorg)processen

apr 14, 2022 | EPD, Nieuws

De afgelopen periode krijgen wij vaak de vraag van zorginstellingen wat Chipsoft HiX 6.3 standaard content allemaal kan betekenen, wat de nieuwe functionaliteiten zijn en vooral: hoe standaard is standaard en wat is de impact op mijn processen?

Benieuwd naar deze impact? Tijdens ons webinar hebben wij dit toegelicht voor de belangrijkste aandachtsgebieden, waaronder medische/verpleegkundige dossiervoering, planning & zorglogistiek, medicatie en ketenzorg. Wij zijn niet alleen in gegaan op de nieuwe functionaliteiten van HiX 6.3 en gevolgen van standaard content, maar gaven met name aan wat dit betekent voor de zorgprofessional / (eind)gebruiker en welke inrichting de meeste aandacht vereist vanuit het oogpunt van het (zorg)proces.

Zorgkenners heeft namelijk jarenlange ervaring in programma- en projectmanagement voor HiX-implementaties en de functionele inrichting die dit met zich mee brengt. Wij zien deze implementaties niet als ICT-vraagstuk, maar als een transitie in de zorg. Een procesgestuurde benadering is altijd ons uitgangspunt en hierdoor zijn wij goed in staat ook de impact op de zorgprocessen aan te geven.

Kijk het webinar hieronder terug. Nog vragen over het webinar of over andere processen en functionaliteiten die we niet hebben behandeld? Neem dan contact met ons op en wij praten je volledig bij over de nieuwste ontwikkelingen.