Samen zorgen we voor een mooi 2022

dec 23, 2021 | Nieuws

Ook 2021 was weer een bijzonder jaar. Enerzijds raakten we nog meer gewend aan het werken op afstand, anderzijds waren we het liefst daar waar het gebeurt: in de zorginstellingen om samen met de zorgprofessionals leuke en innovatieve projecten te doen.

En daar hebben we er dit jaar weer een groot aantal van gedaan. Uiteraard de unieke regionale implementatie van Chipsoft HiX bij het Medisch Spectrum Twente en ZGT, waar een groot deel van het team bij betrokken was. Maar ook bijvoorbeeld het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Rivas Zorggroep, Catharina Ziekenhuis, Reade, Kempenhaeghe, SJG, Gelre, Programma OPEN, Bravis en ZNO waren we dit jaar weer tot dienst. Of het nu ging om grootschalige EPD implementaties, gegevensuitwisseling of informatiebeveiliging, wij waren er bij.

Uiteraard zijn wij ook Birgit, Judith, Rosalie, Steffie en Chris dankbaar dat zij in 2021 het team hebben versterkt en we hierdoor zijn geworden wat we nu zijn. En  met z’n allen willen wij volgend jaar graag weer de zorg een stukje beter en efficiënter maken: samen zorgen we voor een mooi 2022!

Voor nu wensen wij al onze relaties en vooral alle zorgprofessionals die dit jaar weer enorm hard hebben gewerkt fijne dagen en een gezond 2022!

Team Zorgkenners