Radiotherapiegroep: ondersteuning en coaching Chipsoft HiX 6.2 standaard content

Radiotherapiegroep is gespecialiseerd in de behandeling van kanker door bestraling en behandelt patiƫnten met de nieuwste behandelmethodes en met de meest innovatieve apparatuur, zowel uitwendig (teletherapie) als inwendig (brachytherapie). Radiotherapiegroep is op dit moment bezig met de uitvoering van een EPD Programma en daarmee de implementatie van Chipsoft HiX 6.2 met standaard content. De Radiotherapiegroep kent ongeveer 150 verschillende zorglijnen die in de komende fase ingericht dienen te worden. De functioneel beheer vaardigheden die nodig zijn bij een standaard content HiX implementatie zijn complex, waarbij ervaring met HiX 6.2 en deze standaard content wenselijk is. Daarom heeft Radiotherapiegroep Zorgkenners gevraagd voor tijdelijke ondersteuning op gebied van HiX functioneel beheer, gezien de diverse Chipsoft HiX standaard content trajecten die wij inmiddels hebben uitgevoerd.

Zorgkenners ondersteunt Radiotherapiegroep bij het inrichten van HiX en coaching op het gebied van functioneel beheer. Bij de inrichting zullen we ons vooral richten op de verschillende zorglijnen in de zogenaamde behandelplandefinities. Daarna zal de inzet voornamelijk gericht zijn op kennisoverdracht en coaching van de eigen beheerders. Hierin zal enerzijds aandacht worden besteed aan de meer technische verdieping van de verschillende HiX modules en anderzijds aan de meer organisatorische functioneel beheer vaardigheden. Het doel is om de beheerders meer fundament te geven om daarmee zelfstandig de opleidingsfase en de beheerfase na livegang in te gaan.

Meer informatie over HiX 6.2 en de standaard content? Of over ondersteuning/coaching van functioneel beheer? Neem vrijblijvend contact met ons op!