Het team

Onze adviseurs zijn professionals die al jaren werkzaam zijn in de zorg. Geen wollige adviezen, maar een gedegen en inhoudelijke aanpak om uw uitdaging het hoofd te bieden. Ze hebben ieder hun eigen focus en expertise maar delen een passie voor digitalisering van de zorg. En de meeste adviseurs al meer dan tien jaar lang.

Naast de eigen adviseurs maakt Zorgkenners ook gebruik van een netwerk van professionals zodra uw uitdaging daar om vraagt. Door onze jarenlange betrokkenheid in de sector hebben wij diverse mensen aan ons verbonden: van medisch specialist tot technisch specialist.

Roger van Driel LinkedIn

Roger van Driel is ruim 20 jaar werkzaam in de zorgsector en heeft hierbij verschillende rollen vervuld. Hij richt zich met name op programmamanagement van complexe EPD implementaties en innovaties in de zorg. De afgelopen jaren heeft hij enkele unieke programma’s tot een succesvol einde gebracht. Daarnaast ondersteunt hij als coach zorginstellingen bij complexe veranderingen.

Arjan Horstman LinkedIn

drs. Arjan Horstman RE is een ervaren adviseur met ruim tien jaar ervaring met strategische vraagstukken in de zorg. Zijn focus ligt op de curatieve zorg met uitgebreide ervaring bij academische en topklinische ziekenhuizen op gebied van verbetering van (zorg)prestaties door de inzet van informatisering (EPD, ZIS, ERP) en IT.

Huibert Bouthoorn  LinkedIn

ir. Huibert Bouthoorn CISSP RE is een ervaren adviseur met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van IT in de zorgsector. Huibert richt zich hierbij op opdrachten op het gebied van IT performance, projectmanagement en informatiebeveiliging. In deze rol heeft Huibert diverse zorginstellingen geadviseerd over vraagstukken op het gebied van zorgspecifieke IT (elektronische patiënten dossiers, Ziekenhuis Informatie Systemen, PACS1 / PACS2, radiologiesystemen, laboratoriumsystemen etc.) en de medische technologie. Daarnaast heeft Huibert aansturing gegeven aan enkele omvangrijke en complexe projecten voor de implementatie van nieuwe EPD’s  binnen zorginstellingen. De norm NEN7510 en alle andere vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging kennen overigens ook geen geheimen meer!

Han Zuidinga  LinkedIn

Han Zuidinga MSc RE is een ervaren adviseur met ruim acht jaar ervaring op het gebied van IT in de zorgsector. Han richt zich hierbij op opdrachten op het gebied van IT-strategie, IT-performance en projectmanagement. In deze rol heeft Han een groot aantal zorginstellingen, zowel cure als care, geadviseerd over vraagstukken op het gebied van IT en Medische Technologie. De afgelopen jaren heeft Han zich voornamelijk bezig gehouden met projectmanagement voor de invoering van Chipsoft HiX en vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging.

Wessel Mulder LinkedIn

Wessel Mulder is een gedreven adviseur met passie voor de gezondheidszorg. Door gecombineerde expertise op gebied van informatisering, procesvoering en kwaliteitsmanagement probeert hij de gezondheidszorg beter en efficiënter te maken. De afgelopen 5-10 jaar heeft Wessel diverse projecten uitgevoerd op het snijvlak van IT (EPD/ZIS), procesvoering  en kwaliteitsverbetering, voornamelijk binnen de curatieve zorg. Kenmerkend is zijn gedrevenheid om daadwerkelijk resultaten te behalen met een sterk oog voor de rol van de patiënt en collega.

Jeroen van der Aa LinkedIn

Jeroen van der Aa is een adviseur waarvoor de zorgprocessen en EPD’s geen geheimen meer kennen. De afgelopen jaren heeft hij bij grote zorginstellingen meegewerkt aan de invoering van Chipsoft HiX. Of dit nu is in de rol van adviseur, functioneel beheerder of coach, Jeroen pakt alle grote uitdagingen aan die bij dergelijke implementaties naar voren komen. Het is niet voor niets dat Jeroen de klanten vaak nog jarenlang blijft helpen bij het verbeteren van hun proces- en dossierinrichting!

Cindy van Goor LinkedIn

Cindy van Goor is een gedreven projectmanager en adviseur met passie voor de gezondheidszorg. Ze is in die rol betrokken geweest bij impactvolle trajecten zoals de patiëntverhuizing naar een nieuw ziekenhuis, bestuurslid en CNIO in een EPD programma, de functiedifferentiatie van verpleegkundigen en het opzetten van een traineeprogramma voor verpleegkundigen. Met een stevige basis aan werkervaring als verpleegkundige is Cindy inhoudelijk expert op het verpleegkundig en medisch domein. Als afdelingsmanager heeft zij aanvullend ruime ervaring opgedaan in het aansturen van en leiding geven aan teams. Door deze ervaring te combineren is Cindy in staat om zowel als inhoudelijk expert en als ‘people manager’ in staat grootschalige trajecten aan te sturen gericht op het juiste resultaat. Door de expertise op gebied van project- en lijnmanagement, organisatieverandering, cultuurverandering, procesvoering en zorginhoud te combineren is zij in staat de gezondheidszorg beter en efficiënter te maken.

Frank van Oosterhout LinkedIn

Frank van Oosterhout is niet praktiserend orthopedisch chirurg. Gedurende en na zijn orthopedische loopbaan heeft hij ruime ervaring opgedaan met digitale informatievoorziening in de zorg. Voor de invoering van een ketenzorgdossier gebaseerd op het ChipSoft HiX EPD bij Rivas Zorggroep was hij voor het zorginhoudelijke deel programma manager. Daarnaast heeft hij adviesrollen bij soortgelijke EPD implementatie projecten voor andere ziekenhuizen vervuld. De belangrijkste aandachtsgebieden daarbij waren de medische en paramedische zorg en de ketensamenwerking. Invoering en uitbreiding van een ZorgPortaal, al of niet in samenhang met projecten vanuit de VIPP regeling, zijn sinds 2015 een belangrijke activiteit geweest. Van begin 2014 tot eind 2018 was hij CMIO van de Rivas Zorggroep, het laatste jaar ook voorzitter van de CMIO standaard content gebruikersgroep voor ChipSoft HiX. Hij is VIPP ambassadeur en voorzitter van het Tripartite overleg bij SNOMED vertaal project van NICTIZ.

Erik Vermeltfoort LinkedIn

Erik Vermeltfoort is een gedreven, vooruitstrevend ingestelde adviseur met veel kennis van de processen binnen zorginstellingen. De afgelopen jaren heeft hij zich bezig gehouden met procesoptimalisatie en digitalisering van zorgprocessen binnen grote ziekenhuizen. Daarnaast heeft Erik uitgebreide kennis van Chipsoft HiX en de wijze waarop dit EPD de zorgprofessionals goed kan ondersteunen. Erik heeft een kritische blik en is erg sociaal ingesteld, wat altijd tot hoge klanttevredenheid leidt.

Jesse Scherpenisse LinkedIn

Jesse Scherpenisse is als radiotherapeutisch laborant begonnen in het primare zorgproces en heeft zich daarna ontwikkeld naar een gedreven en ambitieuze projectmanager en adviseur in de zorg. De afgelopen jaren hij allerlei soorten rollen vervult zoals functioneel beheerder, testmanager, opleider, releasemanager, adviseur en uiteindelijk projectmanager op vele verschillende onderwerpen. Zo heeft Jesse veel ervaring met HiX EPD implementaties, maar ook met VIPP trajecten en PACS migraties.

Met deze grote verscheidenheid aan onderwerpen en ruime projectmanagementervaring heeft Jesse een brede kijk op zowel de zorgprocessen als de zorgmarkt. Daarnaast ligt zijn kracht in het verbinden van mensen om te komen tot een mooi resultaat. Door expertise op gebied van regionale zorgtrajecten, verandermanagement en zorginhoud te combineren is hij in staat te adviseren in toekomstbestendige strategische keuzes rondom de zorg.

 

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen of behoefte om ervaringen en kennis uit te wisselen? Kijk bij onze diensten of neem contact met ons op; wij ontzorgen u graag.