Uit liefde voor de zorg

We delen een passie voor zorg. En we willen zorg naar een hoger niveau tillen, omdat wij vinden dat dit een echt essentieel onderdeel van de maatschappij vormt. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Dat drijft ons voort.

En de zorg vooruit helpen, moet ook met zorg gebeuren. Want alleen zo kunnen we de vakmensen die in de zorg werken laten floreren en groeien. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een positieve basishouding.

Pragmatisch en projectmatig

Wij zijn adviseurs met roots in de gezondheidszorg. Daarom kennen we het klappen van de zweep en weten we waar we een relevante meerwaarde kunnen leveren. Samen met u bepalen we kaders en zorgen we voor overzicht en visie. En dan gaan we pragmatisch en projectmatig te werk.

Zo nemen we u en uw organisatie mee naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat u daar blijft. Geen papieren tijgers, geen zweverige managementtaal, maar digitale oplossing voor hedendaagse vraagstukken in de zorg die u voorbereiden op de toekomst.

De juiste kennis op de juiste plek

Hoe we dat doen? Wij zetten mensen met de juiste kennis op de juiste plek. Zo realiseren we vanuit een positieve verbinding complexe verandering in uw organisatie.

Het doel: zorgmedewerkers laten schitteren en optimaal hun werk laten doen. Dat is in onze ogen de best mogelijke zorg. We zien zorgprofessionals als collega’s. Samen met hen nemen we de patiënt als uitgangspunt, want daar doen we het voor.

Zo halen we het beste in elkaar naar boven en kunnen we zelfs de meest complexe vraagstukken aan. Dat is digitaliseren, optimaliseren en innoveren met resultaat.

Ons team

Maak kennis met de Zorgkenners. We helpen u graag verder.

Huibert Bouthoorn
Arjan Horstman
Judith Bakker

Jodie Brinkman

Ed van Mierlo

Steffie Janssen

Anne de Roos

Han Zuidinga
Jeroen van der Aa
Roger van Driel
Wessel Mulder

Saskia van der Linden

Rosalie Horstman-Oudejans
Jesse Scherpenisse

Roel de Gelder

Kijk bij onze vacatures

Jasper Hartog

Leer onze mensen beter kennen