Over ons

Zorgkenners ontzorgt, het belangrijkste motto binnen ons adviesbureau. Wij werken vanuit de passie om met de inzet van IT en techniek de zorg te verbeteren. Verhogen van kwaliteit, kosten besparen en goede grip op veiligheid en risico’s.

Praktisch, innovatief en vernieuwend? Dat ook, maar centraal staat het begrijpen van uw vraagstuk en uitdaging en het vertalen naar maar vooral het realiseren van de best passende oplossing. Onze professionals zijn senior consultants met een stevig (project)management en advies profiel en zijn gekwalificeerd als Prince2, Register EDP-auditor (RE) en Certified Information Systems Security Professional (CISSP). Zij hebben een jarenlange ervaring met IT in de zorg en hebben gewerkt voor de Big4 kantoren en grote zorginstellingen. Zij combineren een gedreven, loyale en professionele houding met veel praktische en inhoudelijke kennis en zijn daardoor concreet en realistisch.

Zorgkenners heeft een breed netwerk van ondernemende en gekwalificeerde professionals waarmee wordt samengewerkt als uw vraagstuk of uitdaging daar om vraagt.

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen of behoefte om ervaringen en kennis uit te wisselen? Kijk bij onze diensten of neem contact met ons op; wij ontzorgen u graag.