Cindy van Goor nieuwe collega in ons team!

Wij zijn zeer verheugd dat we ons team per 1 april kunnen uitbreiden met Cindy van Goor!

Cindy van Goor is een gedreven projectmanager en adviseur met passie voor de gezondheidszorg. Ze is in die rol betrokken geweest bij impactvolle trajecten zoals de patiëntverhuizing naar een nieuw ziekenhuis, bestuurslid en CNIO in een EPD programma, de functiedifferentiatie van verpleegkundigen en het opzetten van een traineeprogramma voor verpleegkundigen.

Met een stevige basis aan werkervaring als verpleegkundige is Cindy inhoudelijk expert op het verpleegkundig en medisch domein. Als afdelingsmanager heeft zij aanvullend ruime ervaring opgedaan in het aansturen van en leiding geven aan teams. Door deze ervaring te combineren is Cindy in staat om zowel als inhoudelijk expert en als ‘people manager’ in staat grootschalige trajecten aan te sturen gericht op het juiste resultaat. Door de expertise op gebied van project- en lijnmanagement, organisatieverandering, cultuurverandering, procesvoering en zorginhoud te combineren is zij in staat de gezondheidszorg beter en efficiënter te maken.

Kortom, iemand met zeer veel ervaring in de zorg en daar zijn we erg blij mee! Cindy mag zich met recht een Zorgkenner noemen!